Tysklandstur 25/8-17

25/8-17 Tysklandstur

Else Lauersen
Else Lauersen
Bjarne Kristensen
Bjarne Kristensen
Øystein Lien (N)
Øystein Lien (N)
Frank Pedersen (N)
Frank Pedersen (N)

Så kom vi vel hjem fra endnu en dejlig tur til Tyskland.
Vi lagde ud med at møde 17 personer hos Calle Jonasen om morgenen kl 8, hvor vi var de første der stod på bussen. Der kom 11 personer på hos Erling Larsen tæt på Holstebro og de sidste 10 stod på i Kolding. Vi lagde turen ud med morgenbrød og kaffe, vi spiste sådan set konstant hele den dag( og man jo ikke være bekendt at sige nej tak 😄). Bussen gjorde holdt ved Otto Duborg, så vi kunne købe lidt ind til turen og få lidt middagsmad. Efter yderligere lidt køretid fik vi fine smurte toastbrød, det var det rene luksus og efter pausen kæmpede vi os videre, i meget trafik og lange køer. Vi nåede frem til Detmold kl ca 20, så det var mange timer, men vi nåede frem til aftensmad.
Næste dag skulle vi så ikke spise så meget, men gå det meste af dagen. Vi havde en fin køretur derhen og vejret var med os. Desværre nåede vi ikke alle, at se " vores" folk til tømmertræk den første dag, men kunne så glæde os til dag to. Vi heppede jo både på vores Bjarne Kristensen og Else Laursen ( kørte enspændervogn), nordmændenes Øystein Lien og Frank Pedersen. Men der var også meget at se på af både heste, æsler og 3 stk kvæg. En masse udstyr og arbejdsredskaber af stort set alle slags og en hel del man kunne købe, dog i den lidt store størrelse og meget af det var enormt. Det blev en begivenhedsrig dag med mange gode oplevelser og nogle af os var noget trætte, men vi kørte hjem til aftensmad og efterfølgende hygge og snak i gårdhaven, så det hjalp lidt. Vejret var fantastisk, det var rigtig ferie.
Næste dag drog vi så afsted igen, efter at ha fået det helt store morgencomplet og pakket kufferten. Denne gang fik vi set alle tre i aktion, uha det er spændende når man står der og ser på og vi kunne ikke nå at få resultaterne mens vi var der, så dem måtte vi vente på og fik dem først i bussen på vej hjem. Det var en dejlig tur og der skal gives en stor tak til Calle Jonasen og Erling Larsen for at endnu en gang at ha arrangeret den for os. Og en tak til Vera og Tommy Krogh for den gode betjening og køretur.

Del siden